Postnl aangetekend versturen

postnl aangetekend versturen

We versturen uw post via het reguliere postnetwerk, zodat het voordeliger wordt dan een standaard pakketbezorging. Dankzij de unieke barcode op uw zending, kan uw klant de status online volgen via track trace. En met een verzendbewijs krijgt u extra zekerheid. Bent u zakelijke klant en verstuurt u veel post? Kijk bij onze zakelijke oplossingen. Zakelijk post versturen ; zakelijk pakket versturen. Postnl aangetekend, pakket 0-10kg.

Extra zekerheid bij versturen van pakketten Bij een aangetekende verzending is de inhoud van uw pakket tot maximaal 500 euro verzekerd tegen verlies of beschadiging. Dat geeft een veilig gevoel en meer zekerheid wanneer u uw pakket binnen koffie Nederland verstuurt. Extra zekerheid bij het versturen van belangrijke documenten zeker weten dat uw brief bij het juiste adres is aangekomen? Door het aangetekend te versturen, ontvangt u een (digitale) handtekening van ontvangst. Wilt u graag een Handtekening voor Ontvangst? Of uw klant de mogelijkheid aanbieden om aan de deur te betalen? Postnl verzendt uw pakket. Goedkoop pakket versturen via postnl verstuur pakketten met korting binnen Nederland europa, gewoon via postNL. Wanneer uw brief met zekerheid in de juiste handen moet komen. Kies dan voor de servicezegel aangetekend versturen, online te bestellen voor 8,15 per zegel.

postnl aangetekend versturen
binnen 48 uur op Texel, Vlieland, terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Click collect, bent u niet in de gelegenheid om uw online bestelling in ontvangst te nemen, dan kunt u deze ook laten afleveren bij een Staples vestiging naar keuze (tenzij anders vermeld bij het artikel). Wij sturen u een e-mail zodra uw bestelling binnen. Hierna heeft u een maand de tijd om uw bestelling af te halen. Neem contact met ons. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op het telefoonnummer.

Aangetekend pakket versturen, postNL


Bij bestellingen onder 39 euro (47,19 incl. Btw) betaalt u 2,99 euro bezorgkosten. Zo blijft bestellen bij Staples zo voordelig mogelijk. Vandaag besteld is morgen in huis, tenzij anders aangegeven. Bestellingen die u op werkdagen plaatst vór 18 uur, leveren wij de volgende werkdag, tenzij anders vermeld. Bestellingen die vrijdag vór 18 uur worden geplaatst, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 18 uur en maandag 18 uur worden op dinsdag geleverd. Afwijkende levertijden, staples levert alle producten uit eigen voorraad, nederland met uitzondering van de producten waarbij een andere levertijd staat aangegeven.

Aangetekend pakket versturen, postNL


Is uw pakket zoekgeraakt? Track trace of en waar de zending is afgeleverd. Vind uw pakket, klachten over de bezorging van uw pakket? Ook als u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket, kunt u ons bellen. En als u het liever opschrijft, kunt u hier het klachtenformulier invullen. Vul dit volledig in, zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Naar het klachtenformulier, vraag antwoord.

postnl aangetekend versturen

Bezorging van uw pakket zonder aan te bellen. Het kan voorkomen dat we uw pakket bezorgen, zonder bij u aan te bellen. Dit komt voor in de oren volgende situaties: de zending past door de brievenbus de zending is niet aangetekend en bevat geen aanvullende dienst zoals de verzekerservice of betaalservice. Pakketten uit niet-eu-landen, verwacht u een pakket uit een land buiten de eu? Het is goed om dan rekening te houden met verfvlekken extra kosten (inklaringskosten, btw of invoerrechten). Wij doen de douaneaangifte voor uw pakket. Wilt u deze kosten niet betalen?

Dan kunt u het pakket weigeren. Wij sturen het pakket dan terug naar de afzender. Douanerechten, btw of andere invoerheffingen, inklaringskosten. Ems-zendingen (Express mail Service) 17,50, postzendingen 13,00, meer over inklaringskosten, pakket verkeerd bezorgd of zoek, is er een pakket bij u bezorgd, dat niet voor u bestemd is? Laat het ons weten. Neem contact op met onze klantenservice via.

Aangetekende brief - extra zekerheid, postNL

Daarna sturen we het terug naar slecht de afzender. Tip: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee afvallen te nemen als u uw pakket ophaalt. Wij mogen het pakket anders niet aan u meegeven. Wijzig uw bezorging, geen bezorging bij de buren, geef het aan als u liever niet wilt dat uw pakket wordt bezorgd bij de buren. Dat kan bij de webwinkel waar u de bestelling plaatst. We zorgen er dan voor, dat het pakket alleen bij u thuis wordt bezorgd. Bij een aangetekend pakket of bij een pakket met betaalservice of verzekerservice, bezorgen we ook alleen bij u thuis. Hoe laat komen we bij u langs? Vul hier uw postcode en huisnummer in als u geen barcode heeft, maar wel wilt weten hoe laat u de bezorger kunt verwachten.

postnl aangetekend versturen

Hoe werkt, aangetekend versturen?

Wijzig uw bezorging, gebruikt u kinderen de postnl-app? Zet dan de notificaties aan en u krijgt bericht zodra u de bezorging kunt wijzigen. Download de app, bezorger gemist? Als u niet thuis bent proberen we het pakket eerst te bezorgen bij de buren. Lukt dit niet, dan laten we een bericht voor u achter. We komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen? Dan bewaren we het voor u op een PostNL-locatie bij u in de buurt. U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen.

Volg uw pakket, barcode of niet-thuiscode, adres van de ontvanger is in: Postcode. Veilig tweedehands (ver)kopen, met Gelijk oversteken krijgt de verkoper pas zijn geld als de koper het pakket heeft ontvangen. Alles over Gelijk oversteken, bepaal zelf de bezorgtijd en plaats. Komt het bezorgmoment u niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dat kan al vórdat we het pakket bij u voor de eerste keer komen bezorgen. Zo mist u nooit een pakket! Wijzig uw bezorgmoment: naar winderigheid een ander moment (overdag of 's avonds) of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie.

Binnenlandse aangetekende zending bpost

Wij begrijpen dat eiwitten u een product bestelt omdat u het nodig heeft en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We bieden snelle, betrouwbare service, van aankoop tot bezorging. Zo kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf. Gratis bezorging bij besteding vanaf 39 excl btw. Voor.00 besteld, de volgende werkdag bezorgd, tenzij anders aangegeven. Gratis bezorging voor bestellingen vanaf 39 euro (47,19 incl. Alle bestellingen vanaf 39 euro (47,19 incl. Btw) verwerken en bezorgen wij gratis.

Postnl aangetekend versturen
Rated 4/5 based on 819 reviews
Recensies voor het bericht postnl aangetekend versturen

 1. Odivez hij schrijft:

  Dit is 2 van het orderbedrag. Dan kan hij het binnen twee weken ophalen op het Postkantoor. Uw pakket wordt niet bij de buren afgeleverd.

 2. Edylyb hij schrijft:

  Verstuurt u goederen naar een land buiten de europese Unie? Is de ontvanger van het pakket de eerste keer niet thuis? Bekijk de verzendvoorwaarden per land Wanneer komt mijn pakket aan in het buitenland?

 3. Ranicah hij schrijft:

  Als je een lengtegoed* artikel aan je winkelmandje toevoegt worden alle andere verzendmethoden automatisch uitgeschakeld. Wij hebben hiervoor uw verzendbewijs en foto's van het beschadigde pakket nodig. Deze verzendwijze is alleen geschikt voor het laten bezorgen achtergrondrollen voor studiofotografie! Dan betaalt u het tarief van een pakket dat 10 tot 30 kg weegt.

 4. Ovagur hij schrijft:

  Via ups koerier kunnen wij bestellingen internationaal verzekerd verzenden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Pakket automatisch en gratis retour als het niet afgeleverd kan worden.

 5. Neqam hij schrijft:

  De prijs per brief hangt af van het gewicht, de maat en het aantal Aangetekende zendingen per jaar. Dan moet u altijd een ingevuld douaneformulier meesturen. Daarmee voorkomt u onnodige vertraging. Wij accepteren Visa, masterCard en American Express.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: