Motor elektrische fiets

motor elektrische fiets

De standaard elektro motoren hebben een vermogen van 250 Watt en gaan 25 km/h. We leveren ook snellere motoren die een snelheid behalen tot 45 km/h. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt jouw gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging. ( elektrische ) fiets te vinden. Een elektrische fiets maakt gebruik van een elektrische hulpmotor. De gebruiker kan deze motor activeren door de fiets met spierkracht voort te bewegen.

Het nadeel van een achterwielmotor is dat deze niet mogelijk is in combinatie met een naafversnelling en een gesloten kettingkast omdat dit waaruit nog niet te combineren valt. Daardoor zul je bij fietsen met een dichte kettingkast dus altijd een voorwielmotor tegenkomen. De middenmotor zit op het trapstel en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. Het gewicht van motor en batterij zit immers centraal en laag. Doorgaans is de wielbasis van dergelijke fietsen wel iets langer en ogen ze iets minder compact, al kan dat worden opgevangen door te kiezen voor een kleiner 26 inch frame. Al dan niet met 'handgas'. De meeste elektrische fietsen zijn tegenwoordig uitgerust met een zgn. Hiermee kunt u de fiets aan de hand bekrachtigen tot maximaal 5 per uur. Dat kan handig zijn als je met een doorgaans toch zwaardere elektrische fiets aan de hand een ondergrondse garage uit wil.

motor elektrische fiets
dat er gereden. Type aandrijving, elektrische fietsen zijn uitgerust met een borstelloze motor. Hierdoor kan de gebruiker de fiets ook zonder ondersteuning gebruiken zonder dat dat veel zwaarder fiets. Een borstelloze motor draait vrij rond als er geen ondersteuning ingeschakeld. Er bestaan drie soorten aandrijving : op het voorwiel, op het achterwiel en met een middenmotor. De aandrijving op de wielen (voor- en achterwiel) zorgt ervoor dat de fiets zeer discreet is en de aandrijving niet erg zichtbaar. Nadeel is wel dat bij een lekke band het uitnemen van het wiel iets meer moeite kost. Het maakt voor het gewicht niet heel veel uit of de motor in het voor- of achterwiel is geplaatst. Als voordeel voor de achterwielmotor wordt vaak genoemd dat je meer het gevoel van een zetje in de rug hebt, dus altijd de wind mee hebt, terwijl de voorwielmotor je juist vooruit trekt en daardoor een minder comfortabele rit oplevert.
motor elektrische fiets

Motor - elektrische fiets


Het voordeel bij deze sensor vallen is dat de ondersteuning meteen aanslaat bij het wegrijden, de aansturing hoeft niet eerst de kracht te meten. Dat is vooral erg fijn wanneer je vertrekt op een helling. Het nadeel is echter dat je bij langzaam fietsen een niet zo nauwkeurige ondersteuning krijgt. Krachtsensor, een krachtsensor maakt gebruik van het principe dat het frame licht vervormt als gevolg van de kracht die op de pedalen wordt gezet. Deze kracht wordt namelijk via de ketting op het achterwiel overgebracht. Door de pedaalkracht wordt de achteras een fractie naar voren getrokken en vervormt het frame licht. Door deze vervorming met een krachtsensor te meten, kan de hoeveelheid te leveren ondersteuning bepaald worden.

Motor - elektrische fiets


De beste aankoop die ik ooit deed, elke maal wanneer ik fietste werd ik gelukkig ervan. Het is een rijplezier, trouwens ook het model, de makkelijk bediening, de geruisloosheid van de motor, de designfiets, ik ben er hoogwaardig op! Iedereen die nog een e-bike wens prijs ik deze zeker aan! Ik ben van nature geen fietster, maar met deze fiets kijk ik al uit om de langsheen de Vlaamse wegen elektrisch te fietsen en te genieten. Colette Alleman uit Brugge wij hebben op 2 jaar met 2 Veloci plooifietsen elk 11000 km gereden. Zeer tevreden en een perfecte vriendelijke service. Fietsen gemakkelijk in de auto mee te nemen. Een aanrader voor iedereen die met de wind van achter wil fietsen. Johan Van de voorde de elektrische fiets betekent een groot voordeel voor mij om in het heuvelachtige pajottenland aangenaam te fietsen.

motor elektrische fiets

Lees meer, andere functies fiets, afmetingen, framemaat damesfiets:. Framemaat herenfiets: 51 cm, acculevel, indicatie op lcd-scherm en op batterij. Zadelvering 300 mm vering Zijpikkel Standwell (verstelbaar) Batterij Uitneembare slimme Phyllion-batterij 36V 13Ah met Lithium-ion technologie, batterijslot, bms-systeem en new generation high capacity cellen Lader Slimme lader met led-status Inclusief automatische aan/uit-functie wielmaat 28 Display lcd-scherm met bediening, uitgebreid aantal functies, overzichtelijke informatie zadel Verstelbaar. Bel 056/900 655 ma - do: 9 -. En 13 -. Vr: 9 -. Levering: kies zelf uw moment van levering (binnen de 4 weken en zolang de voorraad strekt) ik ben zeer tevreden over de plooifietsen.

Ze rijden soepel, de service na verkoop is zeer goed. Roos Denecker Dit was een zeer goede aankoop ik ben zeer tevreden, we hebben al veel plezier beleefd aan de fietsen. Familie formesyn uit veurne wanneer ik gebruik mijn elektrische fiets dagelijks om van het station naar mijn werk te fietsen. Een rit van 5 km met een serieuze helling. Ik ben niet meer afhankelijk van de bus en kom keurig op tijd om de trein te nemen. Bij mooi weer fiets ik zelfs op een uurtje naar huis. Aagje dhelft uit heist-op-den-Berg pooltafel Met grote vreugde wens ik u, allen te bedanken voor mij zon sublieme e-bike mij te verkopen.

(tip crosstrainer informatie - tips die u móet weten!

Per laadbeurt tot 120 km bij minimale belasting en tot 60 km bij maximale belasting. Met Battery management-systeem, langere levensduur en een optimale lading 36V 13Ah, lees meer, kwaliteitsvol aluminium frame 700C lichtgewicht aluminium frame. Stijlvol Connect zilvergrijs, even sterk als staal, duurzaam. Lees meer, motor en remmen met sensoren, sensoren in de trapas bepalen de bijstand die de fiets geeft. Remmen met sensoren: de fiets gaat niet ongewenst vooruit voor gedrag extra veiligheid. Lees meer, display, de centrale overzichtelijke display is de nieuwe standaard voor elektrische fietsen. De display is gebruiksvriendelijke en geeft, dankzij de functies die hij aanbiedt, duidelijk de nodige informatie weer aan de fietser.

motor elektrische fiets

10 geweldige manieren

De zeer compacte middenmotor is volledig ingewerkt in de trapas. Nieuwe li-ion technologie, deze elektrische fietsen zijn uitgerust met de nieuwste li-ion technologie wat hartslagmeter maakt dat de fiets beschikt over een slimme batterij die optimale prestaties levert. Afneembare batterij, de fiets beschikt over een batterij van 36V en 13Ah, deze combinatie zorgt voor 468 Wh wat maakt dat u tot 120 km kunt fietsen met 1 oplaadbeurt. De batterij laat zich heel gemakkelijk uithalen wat het opladen makkelijk maakt. Bovendien beschikt ze over een slot wat diefstal bemoeilijkt. Krachtige elektrische middenmotor, zeer compacte elektrische middenmotor aan de trapas voor maximaal comfort. Continue ondersteuning op elk assistentieniveau, geïntegreerde wandelfunctie, geen wrijving als de elektrische motor niet wordt gebruikt. Geruisloze werking dankzij sine-wave technologie, lees meer, slimme batterij die nog langer meegaat.

Gratis levering aan huis, kies zelf het moment van levering. Onderhoudsservice aan huis, door ervaren technici. Uw eerste standaard onderhoudsbeurt. Levenslange garantie op het frame 7 jaar garantie op niet-elektronische onderdelen 2 jaar garantie op elektronische onderdelen en batterij. Groot bereik tot 120 km per laadbeurt, de nieuwste generatie elektrische fietsen, elke dag heen en terug naar het werk? Of zin in een lange fietstocht maar net te veel heuvels op uw route? Geen probleem, door de trapondersteuning en de elektrische batterij met een bereik van /- 120 km per laadbeurt wordt elk traject leuk. Deze veloci connect laat kruidvat zich opmerken door zijn kleur: een combinatie van zilvergrijs en champagne, dat zich minder of meer manifesteert afhankelijk van de lichtinval. De azuurblauwe accenten zorgen voor een stijlvolle afwerking.

1 box 3 maaltijden 15gram foodbox

Rotatie- of krachtsensor, een elektrische fiets maakt gebruik van een elektrische hulpmotor. De gebruiker kan deze motor activeren door de fiets met spierkracht voort te bewegen. Deze beweging wordt geregistreerd door een sensor die aan de besturing doorgeeft hoeveel ondersteuning gegeven moet worden. Er bestaan winderigheid twee type sensoren die dit kunnen regelen; de rotatiesensor en de krachtsensor. Rotatiesensor, een rotatiesensor werkt als volgt: een magneetje komt langs de sensor en als de magneet vaker langs de sensor komt wordt er sneller gefietst. Deze sensor zit meestal direct aan de crank of trapas bevestigd. Wanneer de trapfrequentie (rpm, rotaties per minuut) toeneemt, geeft de motor meer ondersteuning.

Motor elektrische fiets
Rated 4/5 based on 628 reviews
Recensies voor het bericht motor elektrische fiets

  1. Jaxoboj hij schrijft:

    De prijzen op zich lijken vrij hoog maar zijn snel terugverdiend door het lage verbruik van de fiets. Bij Wim Vervaele kan je terecht voor zowel je bestaande fiets te laten ombouwen, je huidige elektrische fiets te laten herstellen of voor een nieuwe elektrische fiets. De controller uit de standaard set levert een vermogen van 250 watt (14 Ampère piekstroom). Vergeet zeker niet na te vragen hoelang Uw batterij of accu mee kan gaan alvorens deze toe is aan vervanging.

  2. Eqake hij schrijft:

    Standaard motor in onze ombouwpakketten, onze drie standaard pakketten zijn uitgerust met een compleet voorwiel met een naafmotor (36 volt, 250 watt). De electrische hulpmotor, die je trouwens kan instellen volgens je eigen behoefte, helpt je jouw hartslag binnen de gezonde zone te houden. Bij de aanschaf van een elektrische fiets let u er best op wat er net allemaal moet gebeuren bij het berijden en het onderhoud. Waarom uw fiets ombouwen?Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: