Sauna schiedam badkledingdag

Geniet bij wellnessresort Thermen Holiday. Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust in de randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna, massage- en beautyfaciliteiten. De meeste informatie over Thermen Holiday vindt u op onze website. Badkledingdag : bezoek de website van Elysium voor de actuele badkledingdagen Damesdag: bezoek de website van Elysium voor de actuele damesdagen. Iemand verrassen met een cadeaubon voor de veluwse Bron?

De feestdagen kunnen hierin afwijken. Kijk krijg voor de problemen exacte data bij de badkledingdagen. Is het dragen van badkleding op badkledingdagen verplicht? Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht. Wat zijn de openingstijden van het resort? Zondag t/m donderdag.00 tot.00 uur. Vrijdag en zaterdag.00 tot.00 uur.

met de planning. Hoe kan ik mijn reservering wijzigen? U kunt uw reservering wijzigen via dit formulier. De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Kan ik mijn reservering annuleren? U kunt uw reservering per e-mail annuleren. De medewerker zal beoordelen of de reservering geannuleerd kan worden of dat er annuleringsvoorwaarden gelden. Wanneer zijn er badkledingdagen? Elke dinsdag, tweede en laatste zaterdag en eerste zondag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Holiday.
sauna schiedam badkledingdag

Sauna wellness resort Thermen Holiday


Voor acties, e-tickets en reguliere dagentrees bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier afvallen is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het afvallen is dus mogelijk dat bepaalde dagen niet meer te boeken zijn met een e-ticket of actie, maar nog wel met een reguliere dagentree. Het is niet mogelijk om een regulier dagentree te boeken om een kortingsbon, e-ticket of voucher te verzilveren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij op tijd te reserveren. Op die manier kunt u altijd uw e-ticket verzilveren. Kan de geldigheid van mijn e-ticket verlengd worden? De geldigheid van uw e-ticket kan niet worden verlengd. De einddatum die op uw voucher vermeld staat is de datum tot wanneer u de voucher kan gebruiken.

Sauna badkledingdag overzicht sauna's met badkledingdag


Sauna badkledingdag overzicht van meer dan 100 sauna 's in Nederland, uitgesplitst naar maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Geniet van een heerlijk dagje ontspanning bij sauna en wellnessresort Thermen Holiday. Maak de hele dag gebruik van al onze faciliteiten. De meeste informatie over Thermen Holiday vindt u op onze website. Kortingen en aanbiedingen voor Thermen. Betaal nooit meer teveel voor een dagje sauna via. Badkledingdag : bezoek de website van Elysium voor de actuele badkledingdagen Damesdag: bezoek de website van Elysium voor de actuele damesdagen.

sauna schiedam badkledingdag

De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Kan ik mijn reservering annuleren? U kunt uw reservering per e-mail annuleren. De medewerker zal beoordelen of de reservering geannuleerd kan worden of dat er annuleringsvoorwaarden gelden. Wanneer zijn er badkledingdagen? Elke dinsdag, tweede en laatste zaterdag en eerste zondag van training de maand is het badkledingdag bij Thermen Holiday.

De feestdagen kunnen hierin afwijken. Kijk voor de exacte data bij de badkledingdagen. Is het dragen van badkleding lengte op badkledingdagen verplicht? Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht. Wat zijn de openingstijden van het resort? Zondag t/m donderdag.00 tot.00 uur. Vrijdag en zaterdag.00 tot.00 uur.

Contact sauna & Wellness Thermen Holiday

De geldigheid van uw e-ticket kan niet worden verlengd. De einddatum die op uw voucher vermeld staat is de datum tot wanneer u de voucher kan gebruiken. Moet ik doorgeven dat ik later arriveer dan de bij de reservering doorgegeven aankomsttijd? Heeft u behandelingen geboekt? Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te verzadigde geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de planning. Hoe kan ik mijn reservering wijzigen? U kunt uw reservering wijzigen via dit formulier.

sauna schiedam badkledingdag

Thermen sauna papendrecht - sauna korting en aanbiedingen 2018

Voor acties, e-tickets en reguliere dagentrees bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher voor de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het is dus mogelijk dat bepaalde dagen niet meer te boeken zijn met een e-ticket of actie, maar nog wel met een reguliere dagentree. Het is niet mogelijk om een regulier dagentree te boeken om een kortingsbon, e-ticket of voucher te verzilveren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij op tijd te reserveren. Op die manier kunt u altijd uw e-ticket verzilveren. Kan de geldigheid van mijn e-ticket verlengd worden?

Ik heb een e-ticket, maar het lukt me mij niet om (online) te reserveren. Er zijn verschillende e-tickets waarmee u kunt reserveren. In bijna alle gevallen vindt u een code onder de barcode, deze vult u in op deze pagina om uw reservering te maken. Ik heb meerdere en verschillende e-tickets, hoe kan ik deze reserveren? Dat kan via deze pagina. Vul hier én van de codes buikje in, klik op ´toevoegen´ en herhaal dit voor de volgende codes. U kunt maximaal vier codes per reservering verzilveren. Er is geen beschikbaarheid als ik met mijn e-ticket wil reserveren, maar wel bij het reserveren van een reguliere dagentree.

Elysium Cadeaubon - dé wellness & saunabon

Ik heb een e-ticket, maar het lukt me mij niet om (online) te reserveren. Er zijn verschillende e-tickets waarmee u kunt reserveren. In bijna alle gevallen vindt u een code onder de barcode, deze vult u in op deze pagina om uw reservering te maken. Ik plus heb meerdere en verschillende e-tickets, hoe kan ik deze reserveren? Dat kan via deze pagina. Vul hier én van de codes in, klik op ´toevoegen´ en herhaal dit voor de volgende codes. U kunt maximaal vier codes per reservering verzilveren. Er is geen beschikbaarheid als ik met mijn e-ticket wil reserveren, maar wel bij het reserveren van een reguliere dagentree.

Sauna schiedam badkledingdag
Rated 4/5 based on 667 reviews
Recensies voor het bericht sauna schiedam badkledingdag

  1. Tagomasu hij schrijft:

    Zij dragen liever badkleding. Vrijdag en zaterdag.00 tot.00 uur. Er is geen beschikbaarheid als ik met mijn e-ticket wil reserveren, maar wel bij het reserveren van een reguliere dagentree.

  2. Vybuhapu hij schrijft:

    We geven een overzicht van saunas en wellness resorts die op woensdag badkledingdag hebben: Spa wellness Hof van saksen. Spa wellness Lomm: 1e woensdag van de maand badkleding-mag-dag. Daarom hebben wij dit voor je gedaan en de badkledingdagen van ruim 100 sauna- en wellnessresorts voor je op een rij gezet. Daarom gaat dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen sauna papendrecht.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: